Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Діти за стале енергетичне майбутнє!

Новини
28.06.2023

Відбувся ще один день в рамках заходу «Дні сталої енергії» в Пологівській громаді

У середу, 28 червня, у таборі відпочинку денного перебування «Соняшник» відбувся день дитячої творчості «Чиста та зелена енергія очима дітей».

За допомогою образотворчого та прикладного мистецтва вихованці табору дізналися, що таке зелена енергія. Працюючи у груповому колі, діти створили діораму «Стала енергія: майбутнє нашої планети залежить від нас». Одна група відповідала за «Зелену Планету», а інша за «Брудну Планету».

Діти з захопленням створювали та обговорювали виготовлену діораму. Тепер кожен побачив наглядно важливість використання відновлюваних джерел енергії для збереження нашої Планети.

У колі друзів діти розгадували ребуси «Що таке енергія?», говорили про ресурси Землі та чисту енергію, переглядали тематичні відео та мультфільми «Дітям про енергію», «Дітям про енергозбереження».

З історії дізналися хто винайшов лампочку та про постать Томаса Едісона.

Малеча спільно з викладачами працювала над виготовленням квітки «Бережи енергію!» та створенням пам’ятки «Енергоощадний смайлик».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше