Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Іван Федоров відвідав швейну майстерню, створену в Запоріжжі в рамках співпраці Пологівської міської ради з Програмою USAID/DOBRE

Новини
03.07.2024

Іван Федоров, голова Запорізької обласної державної адміністрації, начальник обласної військової адміністрації відвідав швейну майстерню, створену в Запоріжжі в рамках співпраці Пологівської міської ради з Програмою USAID/DOBRE.

Обладнання для швейної майстерні: швейні машини для легких, середніх та важких тканин, оверлок, розпошивальна та петельна машини, вишивальні машини, прасувальний та розкрійний стіл, парогенератор, було передано Пологівській міській територіальній громаді в рамках участі у компоненті з місцевого економічного розвитку Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» DOBRE2.0.

Реалізація даного проекту має на меті покращення зайнятості внутрішньо переміщених осіб, які можуть скористатися матеріально-технічною базою для виготовлення власної продукції або для задоволення власних потреб.

Пологівським міським головою Юрієм Коноваленком презентовано Івану Сергійовичу державні прапори та текстильні вироби з вишитим логотипом Пологівської громади, які були виготовлені пологівчанками власноруч.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше