Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пологівська громада отримала потужний генератор від Програми USAID DOBRE

Новини
17.05.2023

За координації та сприяння Програми USAID DOBRE Пологівська громада отримала дизельний генератор потужністю 33 кВт від Фонду Говарда Баффета.

Ця допомога стала можливою завдяки діяльності Агенції США з міжнародного розвитку USAID, яка окрім реалізації численних програм міжнародної технічної допомоги, залучає в Україну партнерські американські благодійні організації, зокрема Фонд Говарда Баффета.

Генератор планується використовувати на об’єктах критичної інфраструктури та закладах соціальної сфери, як джерело резервного живлення, з метою оперативного реагування на надзвичайні ситуації, спричинені збройними атаками російської федерації на енергетичну систему України.

Висловлюємо подяку за доставку генераторів USAID, Chemonics та Всеукраїнській асоціації громад, і її виконавчому директору Івану Слободянику, які профінансували перевезення обладнання до 8 громад Запорізької області.

Пологівська громада вдячна партнерам за підтримку. Разом ми подолаємо труднощі і Перемога буде за нами!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше