Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Створення переліку суб'єктів господарювання Запорізької області, що постраждали

Новини
03.01.2024

Запорізькою обласною військовою адміністрацією ведеться підготовка проекту рішення щодо обставин непереборної сили у 2023 році в сільськогосподарських підприємствах області з метою створення переліку суб,єктів господарювання Запорізької області, що постраждали.

Рішення готується виключно відповідно до абзацу другого підпункту 298.8.4 пункту 298.8 статті 298 Податкового кодексу України для подання до державної податкової служби України з метою підтвердження статусу платника єдиного податку четвертої групи у 2023 році та в якого частка власного сільськогосподарського товаровиробництва за 2023 рік є меншою ніж 75 відсотків.

Враховуючи викладене вище, Пологівська міська рада просить надати листи-клопотання із зазначенням назви підприємства, код ЄДРПОУ, юридичну та фактичну адресу потужності виробництва до 05.01.2024 на електронну адресу: viddilzem@ukr.net з метою подання документів для включення до проекту рішення підприємств.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше