Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дні сталої енергії 2023 в Пологівській громаді

Новини
26.06.2023

Шановна громадо, запрошуємо долучитися до заходів «Дні сталої енергії».

Щорічно Пологівська міська рада на підтримку Європейського тижня сталої енергії проводить «Дні сталої енергії» в Пологівській громаді. Цього року заходи відбудуться з 26 по 30 червня під гаслом «Прискорення переходу до чистої енергії – назустріч меншим рахункам та поліпшеним навичкам».

Ключовими темами цьогорічного заходу є подолання енергетичної бідності, енергоефективність, енергетичний перехід, чиста, доступна та зелена енергія.

Тож приєднуйтесь до масштабного загальноєвропейського руху в боротьбі зі зміною клімату та сталого енергетичного розвитку.

Захід розрахований на широку аудиторію. Кожен зможе знайти собі заняття до вподоби:

  • ознайомитися з інформаційними матеріалами щодо енергоефективності, енергозбереження, використання альтернативних джерел енергії, сталого розвитку, бережливого ставлення до природи, поводження з твердими побутовими відходами, зменшення викидів парникових газів;
  • підтримати флешмоб «Долаємо енергетичну бідність через енергоефективність та зелену енергію», розмістивши світлини, відеороликиу власних соціальних мережахз відповідним хештегом на підтримку сталого енергетичного розвитку і клімату;
  • взяти участь у конкурсі есе «Енергоефективне відновлення Пологівської громади».

Будьте активними! Бажаємо успіху всім учасникам. Переможці та учасники отримаютьтематичні подарунки від наших партнерів - Асоціації «Енергоефективні міста України» та «Угоди Мерів – Схід».

Маленькі кроки – великі зміни! Йдемо до них разом.

#EUSEW2023    #ПОЛОГІВСЬКА_ГРОМАДА    #Дні_Сталої_Енергії_2023

Новини на цю ж тему

Дні сталої енергії 2024: підбиваємо підсумки!

З 12 по 17 липня 2024 року в Пологівській громаді відбулися Дні сталої енергії в рамках Європейського тижня сталої енергії. Цього року захід пройшов під гаслом: «Зелена трансформація, декарбонізовані та конкурентоспроможні громади».
Інструкції
19.07.2024

Відбувся конкурс проєктів «Green Transformation»

«У цьому коротенькому відео зображена розповсюджена проблема, коли органічне сміття спалюють тим самим отруюючи навколишнє середовище, але є інший варіант - компост. Відео закликає до компостування такого сміття, а не отруєння нашого світу. НЕ пали - компостуй!» - зазначають дівчата.
Новини
15.07.2024

Старт заходів з нагоди Днів сталої енергії 2024

З нагоди відкриття Днів сталої енергії 2024 в Пологівській громаді пропонуємо до вашого перегляду вітання від юних енергоменеджерів комунального дошкільного навчального закладу ясла-садок №5 «Лисичка» Пологівської міської ради https://youtu.be/JwKueIFbB78
Новини
12.07.2024

Шановні пологівчани, запрошуємо провести спільний Eco Weekend

В рамках Днів сталої енергії хочемо запропонувати Вам поринути у мистецтво та створити власний дизайнерський шопер або справжній витвір мистецтва за допомогою улюбленої ароматної кави.
Новини
09.07.2024

Дні сталої енергії 2024

Щорічно, починаючи з 2018 року, Пологівська міська рада на підтримку Європейського тижня сталої енергії проводить «Дні сталої енергії» в Пологівській громаді. І цього року ми приєднуємося до загальноєвропейської ініціативи.
Новини
08.07.2024

Запрошуємо мешканців Пологівської громади до участі у заходах з нагоди «Днів сталої енергії»

В рамках заходу «Дні сталої енергії» для мешканців Пологівської міської територіальної громади оголошуємо конкурс проєктів «Green Transformation».
Новини
08.07.2024

Пологівська міська територіальна громада отримала екскаватор-навантажувач від Програми USAID DOBRE

Завдяки партнерству з Програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) Пологівська громада безоплатно отримала новий універсальний екскаватор-навантажувач JCB 3CX Sitemaster вартістю 2,7 млн.грн.
Новини
25.04.2024

Переможцями конкурсу есе стали…

В рамках заходу «Дні сталої енергії» в Пологівській міській територіальній громаді відбувся конкурс есе «Енергоефективне відновлення Пологівської громади».
Новини
29.06.2023

Вихованці дитячого табору відпочинку Пологівської громади відвідали Музей води

В рамках заходу «Дні сталої енергії» відвідувачі табору відпочинку денного перебування для здобувачів освіти Пологівської громади «Соняшник» відвідали Музей води при Інженерному навчально-науковому інституті Запорізького національного університету.
Новини
29.06.2023

Запрошуємо мешканців Пологівської громади взяти участь у конкурсі есе «Енергоефективне відновлення Пологівської громади»

Пологівська міська рада в рамках заходу «Дні сталої енергії» в Пологівській міській територіальній громаді оголошує конкурс есе (невеликий за обсягом твір) «Енергоефективне відновлення Пологівської громади».
Новини
26.06.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше