Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вихованці дитячого табору відпочинку Пологівської громади відвідали Музей води

Новини
29.06.2023

В рамках заходу «Дні сталої енергії» відвідувачі табору відпочинку денного перебування для здобувачів освіти Пологівської громади «Соняшник» відвідали Музей води при Інженерному навчально-науковому інституті Запорізького національного університету.

Експозиції музею характеризують гідросферу планети Земля, інформують про водні ресурси нашої держави; знайомлять із геологічною будовою земної кори та процесом фільтрації води; раціональним водокористуванням й технологічними схемами очистки стічних вод на очисних спорудах.

Здобувачі освіти 1-6 класів закладів загальної середньої освіти Пологівської міської ради ознайомилися з експонатами, які розкривають властивості та значення води для людини, зокрема, і планети загалом.

Школярам розповіли про правильне використання та необхідність збереження й охорони водних ресурсів. Продемонстрували 3D-модель містечка, що відображає колообіг води в природі, майданчик експериментів (міні-лабораторію), експозицію методів очищення води.

Неймовірні емоції викликало перебування кожної дитини у великій бульбашці. Малечі дуже сподобалась можливість торкатися та випробувати усі пристрої та інсталяції музею.

Вода — найцінніший скарб, і людям треба дбати про її збереження та чистоту для майбутніх поколінь.

Новини на цю ж тему

Переможцями конкурсу есе стали…

В рамках заходу «Дні сталої енергії» в Пологівській міській територіальній громаді відбувся конкурс есе «Енергоефективне відновлення Пологівської громади».
Новини
29.06.2023

Запрошуємо мешканців Пологівської громади взяти участь у конкурсі есе «Енергоефективне відновлення Пологівської громади»

Пологівська міська рада в рамках заходу «Дні сталої енергії» в Пологівській міській територіальній громаді оголошує конкурс есе (невеликий за обсягом твір) «Енергоефективне відновлення Пологівської громади».
Новини
26.06.2023

Дні сталої енергії 2023 в Пологівській громаді

Щорічно Пологівська міська рада на підтримку Європейського тижня сталої енергії проводить «Дні сталої енергії» в Пологівській громаді. Цього року заходи відбудуться з 26 по 30 червня під гаслом «Прискорення переходу до чистої енергії – назустріч меншим рахункам та поліпшеним навичкам».
Новини
26.06.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше