Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Переможцями конкурсу есе стали…

Новини
29.06.2023

В рамках заходу «Дні сталої енергії» в Пологівській міській територіальній громаді відбувся конкурс есе «Енергоефективне відновлення Пологівської громади».

На конкурс було подано дві роботи, автори яких отримають тематичні подарунки від наших партнерів.

Пропонуємо Вам познайомитися з роботами конкурсантів:

«Розглянувши ситуацію у моїй рідній громаді я розумію, що для енергоефективного відновлення після деокупації без втручання людей піде багато часу, а люди так довго чекати не зможуть. Тому на мою думку для ефективного відновлення енергії на території нашої громади доречно буде встановити вітрогенератори, через великі території полів та вітряної місцевості такі вітрові турбіни будуть доречні в отриманні електроенергії. Також не менш важливими будуть сонячні панелі, їх можна встановити на тих будівлях які постійно повинні отримувати енергію для співробітництва з місцевими жителями, тому панелі можна встановити на будівлях міської ради, адміністрації й т.д. Багато чого можна встановити на території громади, але я прописала те, що на мою думку основне.»

Діана Кривицька

«На мою думку, енергоефективне відновлення після деокупації повинно відбуватись шляхом створення «зелених» потужностей та проведенням утеплення будівель. «Зелені» потужності - це джерела сонячної та вітрової енергії. Отож, треба залучати інвесторів для встановлення сонячних батарей та вітряків. Це дасть змогу зменшити навантаження з ГЕС та АЕС, більшість з яких пошкоджено через ведення бойових дій. Вважаю, що впровадження «зеленої» енергетики стане наріжним каменем майбутнього відродження енергосектору української Пологівської громади. Утеплення будівель сприятиме збереженню виробленої «зеленої» енергетики. Такий підхід буде найефективнішим у зв’язку з пошкодженням ліній електропередач та газових магістралей у нашій громаді. Таким чином, ми зможемо досягнути швидкого відновлення енергетичних потужностей та надання світла і тепла в кожному оселю нашого улюбленого міста.

Пологи - це Україна. Разом до Перемоги.»

Ігор Брайцара

Дякуємо учасникам, які взяли участь у конкурсі та висловили власну думку щодо відновлення нашої громади!

Новини на цю ж тему

Вихованці дитячого табору відпочинку Пологівської громади відвідали Музей води

В рамках заходу «Дні сталої енергії» відвідувачі табору відпочинку денного перебування для здобувачів освіти Пологівської громади «Соняшник» відвідали Музей води при Інженерному навчально-науковому інституті Запорізького національного університету.
Новини
29.06.2023

Запрошуємо мешканців Пологівської громади взяти участь у конкурсі есе «Енергоефективне відновлення Пологівської громади»

Пологівська міська рада в рамках заходу «Дні сталої енергії» в Пологівській міській територіальній громаді оголошує конкурс есе (невеликий за обсягом твір) «Енергоефективне відновлення Пологівської громади».
Новини
26.06.2023

Дні сталої енергії 2023 в Пологівській громаді

Щорічно Пологівська міська рада на підтримку Європейського тижня сталої енергії проводить «Дні сталої енергії» в Пологівській громаді. Цього року заходи відбудуться з 26 по 30 червня під гаслом «Прискорення переходу до чистої енергії – назустріч меншим рахункам та поліпшеним навичкам».
Новини
26.06.2023

Запрошуємо мешканців Пологівської громади до участі у конкурсі відео у TikTok від Асоціації «Енергоефективні міста України»

В рамках Днів енергії Асоціація «Енергоефективні міста України»оголосила конкурс відео у TikTok. Бажаючі прийняти участь у конкурсі мають зняти короткі відео (до хвилини) і завантажити його у TikTok разом з хештегами на вибір до 30 червня
Новини
26.06.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше