Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо мешканців Пологівської громади взяти участь у конкурсі есе «Енергоефективне відновлення Пологівської громади»

Новини
26.06.2023

Пологівська міська рада в рамках заходу «Дні сталої енергії» в Пологівській міській територіальній громаді оголошує конкурс есе (невеликий за обсягом твір) «Енергоефективне відновлення Пологівської громади».

До участі запрошуємо усіх бажаючих мешканців Пологівської громади, які хочуть висловити своє бачення щодо сталого енергетичного розвитку громади.

Пропонуємо Вам написати невеликий твір обсягом 50-100 слів, яким ви бачите в короткостроковій перспективі (3-5 років) енергетичне відновлення Пологівської громади.

Ключовими меседжами мають бути подолання енергетичної бідності, енергоефективність, енергетичний перехід, чиста, доступна та зелена енергія.

Роботи приймаються через Google Форму за посиланням https://forms.gle/JNkjd4uW9nZ1wzXr8

Дедлайн: 09:00 год. 29 червня 2023 року

Роботи перших трьох конкурсантів, які відповідатимуть тематиці конкурсу, будуть розміщені на сайті Пологівської громади та відзначені тематичними подарунками.

Також пропонуємо Вам переглянути наступні інформаційні матеріали:

Інформаційний портал: Зелена Трансформація України

Безкоштовний онлайн-курс: Європейський зелений курс та Україна

 

Підбірка відео:

Відео на тему Днів Сталої Енергії

Мультики на екологічну тематику українською мовою

Наша планета - у наших руках!

Люк Бессон - Дім: Побачення з планетою (Home)

Новини на цю ж тему

Переможцями конкурсу есе стали…

В рамках заходу «Дні сталої енергії» в Пологівській міській територіальній громаді відбувся конкурс есе «Енергоефективне відновлення Пологівської громади».
Новини
29.06.2023

Вихованці дитячого табору відпочинку Пологівської громади відвідали Музей води

В рамках заходу «Дні сталої енергії» відвідувачі табору відпочинку денного перебування для здобувачів освіти Пологівської громади «Соняшник» відвідали Музей води при Інженерному навчально-науковому інституті Запорізького національного університету.
Новини
29.06.2023

Дні сталої енергії 2023 в Пологівській громаді

Щорічно Пологівська міська рада на підтримку Європейського тижня сталої енергії проводить «Дні сталої енергії» в Пологівській громаді. Цього року заходи відбудуться з 26 по 30 червня під гаслом «Прискорення переходу до чистої енергії – назустріч меншим рахункам та поліпшеним навичкам».
Новини
26.06.2023

Запрошуємо мешканців Пологівської громади до участі у конкурсі відео у TikTok від Асоціації «Енергоефективні міста України»

В рамках Днів енергії Асоціація «Енергоефективні міста України»оголосила конкурс відео у TikTok. Бажаючі прийняти участь у конкурсі мають зняти короткі відео (до хвилини) і завантажити його у TikTok разом з хештегами на вибір до 30 червня
Новини
26.06.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше